Menu button Държавна Опера - Пловдив

Новини

КОНКУРС ЗА АРТИСТ-БАЛЕТИСТИ И ТАНЦЬОРИ

КОНКУРС ЗА АРТИСТ-БАЛЕТИСТИ И ТАНЦЬОРИ
Публикувано: 16.10.2017

Държавна опера – Пловдив обявява конкурс за артист-балетисти и танцьори – МЪЖЕ И ЖЕНИ, във връзка с проекти по програмата „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“, които ще бъдат реализирани през 2018 и 2019 г.

Конкурсът ще се проведе на дата 09.12.2017 г. от 14 ч. в балетната зала на Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив, ул. „Гладстон“ №15 и се състои от 2 части:

  1. Класически екзерсис
  2. Съвременна импровизация и предварително подготвен танцов материал до 2 минути (класически или съвременен).

Документи за кандидатстване (CV и заявление в свободен текст) се подават в срок до 02.12.2017 г. на имейл office@operaplovdiv.bg или на адрес Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив, ул. „Гладстон“ №15, Държавна опера – Пловдив.

Кандидатите да осигурят пианист за съпровод или да донесат на USB или CD аудио-запис на необходимата им музика. Операта ще съдейства с хотелско настаняване на преференциални цени в Пловдив.

На одобрените кандидати може да бъде предложен срочен договор (24 месеца) със стандартна заплата и възможности за бонуси и постоянен ангажимент след 2019 г. Операта ще съдейства за намиране на подходящо жилище под наем в Пловдив.

Ръководството на Държавна опера – Пловдив