Menu button Държавна Опера - Пловдив

Новини

Нови мерки за събития на закрито

Нови мерки за събития на закрито
Публикувано: 21.10.2021

Уважаеми зрители и приятели на Опера Пловдив,
За да се насладите на нашите спектакли в спокойна и безопасна среда Ви информираме, че достъпът до тях ще е с предоставяне  на необходимата здравна документация съгласно изискванията в заповедта на Министерството: www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/10/19/zapoved_merki_19_10_2021_2.pdf
Разчитаме на Вашето съдействие и разбиране, за да може споделените ни срещи с изкуството да продължават да ни радват!

В периода на адаптация към новите изисквания, ще важат СЛЕДНИТЕ ПОЛИТИКИ за Ваше улеснение: 
➡️ за спектакли със закупените билети до 21 октомври продължава да важи политиката за 50% капацитет при настаняване.
➡️ зрители със закупени билети до 21ви октомври, които нямат готовност да отговорят на изискванията на заповедта имат право да използват билетите си след презаверка за бъдещи спектакли на Опера Пловдив до 1ви май. Презаверката се извършва до 10 дни преди датата на събитието!
➡️ за допълнително улеснение за провеждане на антигенен тест, клиентите на Опера Пловдив могат да се възползват от ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА с 50% отстъпка в лаборатория на клиника  Медикус Алфа /до Пеещите фонтани/ срещу представяне на билет за спектакъл в рамките на 48 часа от началния час на представлението. За желаещите да бъдат тествани, ще има осигурен ЗEЛЕН КОРИДОР от 17:00 до 18:00 часа в дните на събитията!
Опера Пловдив от своя страна гарантира, че всички участващи в мероприятието - артисти, технически служби и обслужващ персонал, отговарят на здравните изисквания!
Очакваме Ви!